Wat wij doen

Voor jouw project(en) zorgen wij dat het verkeer op een veilige manier kan doorstromen. Wij zijn goed in het begeleiden van het verkeer tijdens bouw & infra projecten, wegwerkzaamheden en evenementen. Simpelweg omdat wij in deze vakgebieden de meeste ervaring hebben.

Wij zijn INDIVIDU, een team van gecertificeerde beroeps verkeersregelaars en allemaal in het bezit van onze aanstellingspas, VCA en GPI.  En nu vraag jij je af, wat is dat?

Om in het bezit te komen van deze aanstellingspas hebben wij allemaal de opleiding tot beroepsverkeersregelaar gevolgd waardoor wij de veiligheid in het verkeer kunnen waarborgen en ongelukken kunnen helpen voorkomen. Wij hebben alle theoretische kennis in huis, denk aan verkeersregels, verkeersborden en wet- en regelgeving. Daarnaast zijn wij getraind in het geven van instructies, kunnen wij omgaan met agressie en geweld en weten wij ook nog precies de weg te wijzen als iemand daar vriendelijk om vraagt.

Omdat wij met INDIVIDU veel werken in de bouw- en infrasector zijn wij allemaal in het bezit van een VCA certificaat, dit staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Wij weten door deze opleiding precies hoe wij veilig en verantwoord kunnen werken om gevaarlijke situaties te voorkomen. Daarnaast hebben wij ook allemaal onze Generieke Poort Instructie (GPI) behaald, zodat wij veilig op iedere bouwplaats in Nederland kunnen werken.

Kortom, wij zorgen voor een veilige verkeerssituatie, zodat jij je kan focussen op jouw project.

Verkeersregelaar Stopteken

Enthousiast om samen te werken?

Leuk! We vertellen je graag wat wij belangrijk vinden in onze samenwerking.

Veilige en fijne werkomgeving

Wij werken graag samen met jou als we samen een veilige en fijne werkomgeving kunnen creëren waar we allemaal met plezier naar toe gaan. Een plek waar wij allemaal ons werk goed kunnen uitvoeren. Een toilet, kop koffie en een korte pauze op zijn tijd, daar worden wij blij van. Zijn deze faciliteiten niet aanwezig, laat het ons dan van tevoren even weten.

Waardering

Helaas is ons beroep niet het meest gewaardeerde beroep van ons land. Vaak wordt het belang van onze aanwezigheid onderschat en hebben wij te maken met agressief en ondermijnend gedrag. Wij zijn trots op wat wij doen en dragen dit uit, dit verwachten wij ook van jou als opdrachtgever.

Transparantie

We zijn goed in wat wij doen. Onze tarieven starten vanaf € 33,50 per uur.

Wil je op jouw gewenste project op welke tijd dan ook gebruikmaken van onze dienstverlening?
Bel ons via 06 – 50 615 384 en we helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

Liever online een aanvraag doen? Dat kan ook. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Naam(Vereist)
Voer een nummer in van 0 tot 999.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.