Vincent Hendriks

13 jaar geleden ben ik begonnen bij INDIVIDU en ben nu werkzaam als Business Unit Manager. Tussentijds heb ik een uitstapje gemaakt naar een ander bedrijf, maar ik kwam er toch al snel achter dat ik de informele sfeer en het werk bij INDIVIDU enorm miste. Samen met Jerrel behoren wij tot de oudgedienden van INDIVIDU. De reden dat ik het hier zo naar mijn zin heb heeft te maken met het goede contact met de directie alsmede de vrijheid die je krijgt om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren.

De afgelopen jaren hebben er diverse veranderingen plaatsgevonden binnen INDIVIDU. Een ontwikkeling waar ik veel waarde aan hecht is het uitbouwen van Service en Veiligheid. INDIVIDU mag zijn diensten aanbieden bij gerenommeerde aannemers in Noord Holland en zelfstandig schipholpassen aanvragen voor de verkeersregelaars. Er zijn nog zoveel mogelijkheden om groei te realiseren zoals regulier uitzenden, het leveren van tijdelijke verkeersmaatregelen en het binnenhalen van een grote aanbesteding.

Uiteraard heb ik in 13 jaar nog veel meer leuke ervaringen opgedaan. Allereerst de gewonnen tender bij Gate. Onno, Victor en ik (Drie Musketiers), presteerden het om te winnen van o.a. Randstad en Capac. Iets waar ik erg trots op ben! Verder had Nedflex in het verleden een samenwerking met een aantal voetbalclubs, waardoor ik bij Vitesse heb mogen rondlopen en een kantoor had in het Gelredome. Hier heb ik mooie concerten en wedstrijden mogen bewonderen.

Ook de GVB projecten waar wij fantastische tarieven hadden zijn mij goed bijgebleven. Zodra er weer eens een metro project zich aandiende, riepen de gebroeders van Commenee in koor: ‘’lekker, dat hadden wij net even nodig’’ of ‘’Even wat vlees op de botten’’, om vervolgens de rekenmachine te pakken en een schatting van de omzet te maken.

Als Amsterdams bedrijf zijn wij sponsor geweest van Ajax. Vak 110 was ons vak en ik heb het altijd geweldig gevonden om met relaties verschillende wedstrijden te bezoeken, zowel nationaal als internationaal. Er zijn nog zoveel dingen die mij zijn bijgebleven na 13 jaar, zoals Barcelona, de borrels en het eten in Amsterdam met het team, standaard eten en drinken met Onno, voordat ik op vakantie ging, de verloren aanbesteding van de Amsterdam Arena die wij binnenkort overigens wel gaan winnen en natuurlijk de mensen met wie ik werk en die voor ons werken.

Deel deze vacature met jouw vrienden/volgers!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest