Vacature: Chauffeur

Fulltime of parttime
Standplaats: Schiphol

Een van onze klanten op Schiphol levert de totale catering aan diverse luchtvaart maatschappijen uit diverse continenten.

Functieomschrijving:
Als Chauffeur/Belader ben je een belangrijke schakel in ons proces. Je zorgt er voor dat het vliegtuig tijdig bevoorraad wordt met o.a. de catering. Je draagt er zorg voor dat de trolley op de juiste positie in het vliegtuig geplaatst wordt. Ook laad en los je de retour gekomen bevoorradingen. Daarnaast verwerk je de administratieve gegevens behorende bij je werkzaamheden.

Wij vragen:
Je beschikt over een MBO denk- en werkniveau en bent in het bezit van het rijbewijs C en bij voorkeur CCV-B rijvaardigheidsopleiding. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal. Je moet om 5.00 uur in de ochtend kunnen starten met werken.

Ben jij:

  • Enthousiast
  • Kwaliteit gericht
  • Nauwkeurig
  • Flexibel
  • Verantwoordelijk

Onze klant op Schiphol is goed bereikbaar met openbaar vervoer, en heeft ook parkeer gelegenheid.

Voldoe jij aan alle eisen? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar schiphol@nedflex.nl of neem telefonisch contact op met ons via 06-52377216. Het veiligheidsonderzoek Burgerluchtvaart van de Koninklijke Marechaussee is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Deel deze vacature met jouw vrienden/volgers!
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest