paginaheaders smal-02-02-02

Aandacht voor het INDIVIDU

INDIVIDU is al 25 jaar actief als uitzendbureau. De sleutel tot ons succes is anno 2019 nog dezelfde als in 1992. Het bedrijf ontleent er zelfs zijn naam aan: individuele aandacht voor élke werkzoekende.

Waarom? Omdat wij vinden dat uitzendwerk mensenwerk is. En maatwerk. Als uitzendorganisatie spannen wij ons voor iedereen die bij ons ingeschreven staat maximaal in om precies die juiste baan te vinden. Dat komt ‘onze’ kandidaat ten goede, maar ook onze klant. Die krijgt namelijk een gemotiveerde flexibele kracht die bij zijn of haar bedrijf past. Wat betreft het maken van de juiste match, snijdt het mes aan twee kanten.

Bent u op zoek naar een uitzendbureau dat ú centraal stelt? Dat zich inspant om voor u niet zomaar een baan te vinden, maar de juiste baan? Schrijf u dan direct in, of neem contact met ons op via 020 622 3014, info@individu.nl of kom gewoon bij ons langs aan de Prins Hendrikkade 84.

Bent u als werkgever op zoek naar een uitzendbureau dat uw vacatures snel invult, én met de juiste mensen? Neem dan hier contact met ons op.

Op zoek naar de juiste baan?

Schrijf je direct bij ons in!

Certificeringen

INDIVIDU is ISO 9001:2008, NEN en VCU-gecertificeerd. Hiermee toont INDIVIDU aan dat haar uitzendkrachten veilig werken en zij als organisatie optimaal inspeelt op de wensen van haar klanten. Wij zijn tevens lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen.