Verkeersregelaars

De verkeersregelaars van INDIVIDU zorgen voor orde en duidelijkheid, waar de verkeerssituatie gewijzigd is. Zij leiden het verkeer in goede banen en zorgen voor een zo soepel mogelijke doorstroming. Overheden en aannemers zijn er inmiddels van overtuigd dat goede verkeersregelaars onmisbaar zijn om ongelukken en agressie in het verkeer te voorkomen.

Op zoek naar werk met verantwoordelijkheid?

Wij bieden je een baan PLUS opleiding!

Volledig gediplomeerde verkeersregelaars

Een drukke kruising in Amsterdam, vol met automobilisten, fietsers, voetgangers en mensen op scooters, waarvan het merendeel haast heeft. We zouden bijna de bussen en trams vergeten. Zou u zomaar iemand neerzetten om al die verkeersstromen in goede banen te leiden? Natuurlijk niet.

Dit is werk waar je stevig voor in je schoenen moet staan. Daarom werkt INDIVIDU uitsluitend met bevoegde verkeersregelaars, die het examen Beroepsmatig Verkeersregelaar met goed gevolg hebben afgerond. Vakmensen, die gewend zijn aan het werken in grote steden met complexe verkeerssituaties. Ook zijn zij getraind in het omgaan met agressieve verkeersdeelnemers en maken zij gebruik van protocollen die zijn vastgesteld op basis van 25 jaar ervaring. Daarom zijn de verkeersregelaars van INDIVIDU een baken van rust in een steeds drukker wordende stad.

Sinds 1992 leidend in het verkeer

Met meer dan twintig jaar ervaring in het begeleiden van verkeers- en publieksstromen, is INDIVIDU dé partner in veiligheid voor overheden en organisatoren van evenementen. Sinds de start in 1992 zijn wij als organisatie met een combinatie van gedrevenheid én enthousiasme aanwezig in de openbare ruimte van grote steden. Overal waar de toestroom van verkeer en publiek in goede banen geleid moet worden, is INDIVIDU een betrouwbare, oplossingsgerichte en proactieve partner.

Waarom kiezen voor de verkeersregelaars van INDIVIDU?

25 jaar ervaring

INDIVIDU leidt al 25 jaar verkeersstromen in goede banen en begeleidt en coacht publiek waar dan ook op professionele en vriendelijke wijze.

Dagelijks actief in de openbare ruimte

Medewerkers van INDIVIDU zijn dagelijks actief in de openbare ruimte van Amsterdam. Zij leiden elke verkeerssituatie in goede banen.

Gediplomeerde verkeersregelaars

INDIVIDU werkt uitsluitend met zelf opgeleide, gediplomeerde verkeersregelaars. Alleen zo kunnen wij de kwaliteit van ons werk, en daarmee uw veiligheid, maximaal waarborgen.

Onze klanten

Werken als verkeersregelaar

INDIVIDU is doorlopend op zoek naar verkeersregelaars. Ben jij op zoek naar verantwoordelijk werk in de buitenlucht? Wil jij zelfstandig werken, maar toch gesteund worden door een hecht team en een ervaren teamleider? Dan gaan we graag met je in gesprek. We vragen best wat van je, maar je krijgt er ook veel voor terug. Na een kort opleidingstraject ben je volledig gediplomeerd verkeersregelaar. Daarnaast krijg je trainingen in weerbaarheid en agressiehantering. We bieden je de kans om niet alleen te groeien in je loopbaan, maar ook als persoon.

Overige diensten

Stewards en coaches

Bij grote evenementen en congressen is een professionele begeleiding essentieel. De stewards van Service & Veiligheid zijn goedgetrainde specialisten, die tijdens evenementen zowel een informerende als toezichthoudende rol kunnen vertolken.

Omdat onze stewards u vertegenwoordigen naar de bezoekers toe, selecteren wij onze stewards op hun positieve, flexibele en servicegerichte instelling. Ze zijn professioneel en bieden elke voorkomende situatie het hoofd. Indien nodig schakelen ze de organisatie zelf in. Na afloop zorgen ze voor heldere terugkoppeling, zodat u, indien nodig, voor een volgende keer kunt anticiperen op de zaken die onze stewards hebben opgelost.

Onze Stewards zijn inzetbaar om de bestaande organisatie van een evenement te ondersteunen met:

Toegangscontrole & fouilleren

Begeleiden bezoekersstromen

Begeleiden bezoekers naar zitplaats

Corrigeren gedrag verkeersdeelnemers

Tijdelijke verkeersmaatregelen

INDIVIDU is dagelijks aanwezig is in het grootstedelijk straatbeeld. Wij beschikken derhalve over alle benodigde tijdelijke verkeersvoorzieningen voor infrastructurele projecten en gebruik op openbare wegen en industrieterreinen. Of het nu gaat om verkeersborden, knipperlampen, dranghekken, tekstwagens, of een andere voorzieningen: wij hebben voor elk project of evenement het juiste materiaal aanwezig. Informeer naar de mogelijkheden.